Fotballkamp barn
En kald vinterdag
Kurland FK- VinterCup
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen
imhKjøkken og WC i overetasjen på klubbhuset er stengt på grunn av vannskader. Det er et avløpsrør i etasjeskillet som er glidd fra hverandre. Gulvet på kjøkken, HC-WC og deler av gangen bil bli brutt opp. Vi kan foreløpig bruke resten av huset som vanlig.

Kommunen melder at det er usikkert på hvor lang tid det vil ta å utbedre skadene. I første omgang skal de ha inn et firma til å vurdere skaden. Deretter må det skadde området renses og tørkes. I verste fall kan dette bli alle gulv i hele overetasjen.

På sikt skal alle garderobene også renoveres. Fra før var det gamel vannskade i taket på herregarderoben. Denne gangen er det lekasje over damegarderobene.

vc2019Small.png

Skårer Ball