KIOSKINSTRUKS KURLANDSPARKEN:
Last ned:  pdfKioskinstruks;
Last ned beskrivelse av kampvertrollen: pdfKampvert

Kioskvakter møter opp senest 30 minutter før kampstart for klargjøring av kiosk og kampvertrollen.

• Nøkkelsafe er til venstre for hovedinngang. Koden får dere tilsendt av lagleder/dugnadsansvarlig før deres uke. Husk også å låse opp hovedinngang, slik at lagene får tilgang til toaletter.

• Kiosken skal bemannes på de aller fleste hjemmekamper, se unntak i punktet under. Dere finner oversikt over kampoppsett på KurlandFK.no/kalender.

• Dere trenger ikke å sette opp kioskvakt dersom det kun er MS 9. div, MS 7er eller Kvinner Senior som har kamp. Dersom det er rolig i kiosken på MS 6. div, kan dere vurdere å stenge kiosken etter at 2. omgang har startet

• Det er en fordel å sette opp to personer pr. vakt. Barn og ungdom skal ikke ha vakt i kiosken uten at det er voksne tilstede.

• Husk godt med vaffelrøre de dagene det er flere barnekamper, minimum 4 liter.

• Kasse/kontant-beholdning skal ikke ligge natten over i kiosken, dere må selv sørge for å overbringe den til de som skal ha kioskvakt etter dere. iPad benyttes i kassaløsning, og pass derfor på at dette utstyret blir ladet til neste vakt. Etter siste vakt kan dere la kassa ligge igjen i kiosken, så sørger Kiosk-gruppa for overlevering til neste lag på lista.

• Dersom ditt lag avlyser eller flytter kamper, husk å gi oss beskjed sånn at vi kan informere det laget som har kioskvakt-uke.

• Detaljerte prosedyrer for kasse og dagsoppgjør skal følges. Oppslag i kiosken beskriver disse.

• Kioskvaktene skal påse at dommerne fyller ut skjema og setter det i perm. Utbetalinger blir via bank. Egen instruks om dette ligger i kiosken. Dommere får en gratis brus eller kaffe.

• Kurland skal ha kampvert under kampene, og en av de som står i kiosken skal være kampvert. Beskrivelse av kampevert-rollen ligger i kiosken, eller se info her: https://www.fotball.no/globalassets/klubb-og-leder/kvalitetsklubb/niva1/kampvert.pdf

• Kioskvaktene får gratis te/kaffe. Øvrige varer betales for etter prisliste
    .

Klargjøring av kiosken:

1. Trakte kaffe og koke tevann - Fyll kaffen og tevann over til kanner når den er ferdig
  2. Sette på vaffeljernet
  3. Ta sjokoladen ut av kjøleskapet og sett den på hyllen
  4. Finne frem og sette på toastjern
  5. Sett frem syltetøy
  6. Se og følg instruksen for kasseløsning som ligger i kiosken
  7. Lås opp lemmene og døren til klubbhus (samme nøkkel som til kiosken) og sett ut ÅPEN KIOSK-skilt.
  8. Nå er det klart for salg (og vaffelsteking)

Stenging av kiosken:

1. Kontakter til vaffeljern og toast-jern tas ut. Husk rengjøring.
  2. Sett sjokolade og syltetøy inn i kjøleskapet og fyll opp med brus.
  3. Påse at alt er i orden, ryddig og rent til neste vakt. Tøm ut kafferester, vask benk og vask opp. Husk å tømme utvendige søppelkasser og kaste dette i avfallsdunkene.
  4. Sett inn ÅPEN KIOSK skilt.
  5. Tell opp kassa og følg prosedyren for kasse og dagsoppgjør. Oppslag i kiosken beskriver disse.
  6. Lås lemmene med hengelås, lukk og lås luka.
  7. Påse at alt er i orden før dere forlater og låser kiosk og klubbhus.

Hvis dere ser at det mangler varer eller det begynner å bli lite, gi beskjed til kiosk-gruppa

GOD VAKT OG LYKKE TIL MED SALGET!

Dommergodtgjørelse:

Kurland Fotballklubb har fastsatt følgende dommergodtgjørelser for sesongen 2018.

HD

AD

*Seniorkamper kvinner og menn (11-er)

*Seniorkamper (7’er)

*Menn veteran (7-er)

*Klasse 14 (9-er)

Barnefotball 7’er 11 og 12 år

Barnefotball 5’er 7 til og med 10 år

Kjøregodtgjørelse

4,10/km

* Fastsatt av Norges Fotballforbund

Dommerne får en brus pr kamp de dømmer. Gi gjerne KFKs klubbdommere en vaffel også, dersom det er rester.

Dommere satt opp av Akershus Fotballkrets i ungdom og voksenfotball får betalt av klubbens kasserer til dommeres konto. Lagleder skanner og sender regning til klubbens kasserer. (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Dommere på kampene i barnefotball (7 til og med 12 år) får oppgjør via bank og ikke kontanter fra kassen. Det skal fylles ut dommerregning som står i egen perm i kiosken. Dommer som dømmer flere kamper en kveld, kan bare kreve reisegodtgjørelse for en av disse.

Dersom et lag fra Kurland uteblir fra hjemmekamp uten å varsle, eller varsler så sent at dommer ikke får beskjed og vedkommende møter opp på Parken, skal dette laget dekke dommerens kampgodtgjørelse og reiseutgifter mot dommerregning.

Vintercup 2020

Siste Nyheter