logo_afk.gifAkershus Fotballkrets melder at ca 1000 kamper er satt opp uten dommer fra kretsen. Til disse kampene må hjemmelaget selv skaffe dommer.

Dessverre på grunn av dommermangel er det ikke satt opp dommer fra kretsens i flg. divisjoner/klasser i år ; 8.div., 2.-evt. 3.div. fra G/J 19 t.om. G/J 13. Heller ikke i oldboys/girls- menn veteran har kretsen satt opp dommer. Klubbene må selv skaffe/holde dommer til alle disse kampene, ca 1000 kamper. En mangel på ca 35-40 dommere! Et godt dommer-rekrutteringsarbeide i klubbene er et viktig bidrag i å få godkjente dommere til alle kamper.

This content has been locked. You can no longer post any comment.