Hei!

Bli med på årets Løp for meg og bidra i kampen mot barnekreft! Gjennom hele september løper vi sammen, og hver for oss, til inntekt for barnekreftsaken. I år som i fjor inviterer vi «barn» i alle aldre, til å løpe for de barna og ungdommene som rammes av kreft.Er du en ildsjel, med ønske om å arrangere et løp der du bor? Opprett et eget løps-arrangement, og inviter familie, venner, kolleger, idrettslag og bekjente i nærområdet til en meningsfylt og hyggelig fellesaktivitet. Gøy for store og små!

Klikk denne linken: http://email.send.barnekreftforeningen.no/…/eJx1js0KwyA… for mer informasjon og påmelding til årets Løp for meg!

Husk å sjekke at arrangementet planlegges og gjennomføres i henhold til gjeldende smittevern der du bor. PS! Siste frist for å melde seg som arrangør er 1. august. Opprett et lokalt løpsarrangement innen 1. juli og bli med i trekningen av et gavekort fra Espresso House til en verdi av 1000 kroner. Vi trekker 10 heldige vinnere fredag 2. juli.