Kioskvakter – vår 2021

Uke 23 G2011/2012
Uke 24 J2012
Uke 25 G08/09/10

Det blir en ny runde igjen fra høsten av – vi kommer nærmere tilbake til denne.

Utfyllende info om kiosken – instruks og rutiner – ligger på hjemmesidene kurlandfk.no/anlegg/kiosk

For de fleste av dere er dette kjente ting; men vi minner allikevel om;

• Kiosken skal bemannes på alle hjemmekamper. Dere finner oversikt over disse på KurlandFK.no/kalender.
  • Dere trenger ikke å sette opp kioskvakt dersom det kun er Menn Veteran som har kamp.
  • Dersom det er rolig i kiosken på Senior kampene, kan dere vurdere å stenge kiosken etter at 2. omgang har startet.
  • Husk godt med vaffelrøre de dagene det er flere barne-kamper, minimum 4 liter.
  • Kasse/kontant-beholdning skal ikke ligge natten over i kiosken, dere må selv sørge for å overbringe den til de som skal ha kioskvakt etter dere. Etter siste vakt kan dere la kassa ligge igjen i kiosken, så sørger vi for overlevering til neste lag på lista.
  • Dersom ditt lag avlyser eller flytter kamper, husk å gi oss beskjed sånn at vi kan informere det laget som har kioskvakt-uke.
  • Nøkkelsafe er ved siden av postkassen, til høyre for hovedinngang. Koden får dere tilsendt før deres uke. Husk også å låse opp hovedinngang, slik at lagene får tilgang til toaletter.
  • All sjokolade skal settes i kjøleskap ved stenging av kiosken, hvis ikke smelter det.
  • Kassa skal telles etter hver vakt og omsetningsoversikt skal fylles ut.
  • Påse at alt er i orden, ryddig og rent til neste mann.
  • Lås kiosk og klubbhus

NB! Det er laget som spiller kamp som stiller med kampvert under kampene på parken. Instruks for dette ligger under kioskinstruks.

Bare ta kontakt dersom dere lurer på noe. Er det noe som mangler i kiosken, gi oss beskjed.

Mvh.,

Kioskansvarlige 2021:
GJ14 ved Sara Nærstad: 900 65715

Ønsker du å bli medlem?

For å spille fotball i Kurland Fotballklubb, må du være medlem.