Til tross for at noen hadde spilt cup i helgen med 10 kamper så sto det ikke på innstasen i søndagskveldens dobbeltkamp for G11/12.
Først ble Gjelleråsen beseiret med 6-3 i en relativt jevn kamp, men vi dro det inn til slutt.Så kom Lillestrøm på besøk for neste kamp og etter 15min hvile så ble LSK beseiret med hele 8-2. De ble litt sure og mente vi hadde for gode spillere. Men det lever vi helt godt med og tar det som et kompliment.


Vi hadde hele 7 stk som satte seg på scoringslista og alle (og da mener vi alle) fightet bra. Gode keepere, gjorde det vanskelig for motstanderlagene.I tillegg hadde vi come-back på en spiller som har hatt pause en god stund. Men det sto ikke på innsatsen.

Det blir spennende å følge disse gutta videre ut sesongen for nå har de fått blod på tann 🤩


Hilsen en stolt trenergruppe.