Om laget

22010 første økt 3

Laget består av gutter og jenter født 2012.

Mange møtte hverandre på Allidretten sesongen 17/18.

Har du lys å være med, er det bare å møte opp.

Vi ønsker å lage et eget lag for jenter i løpet av de neste årene. Men vi ønsker at guttene og jentene foreløpig fortsatt skal trene samtidig og sammen. Aktiviteten på dette nivået preges av fotballek i et trygt og godt miljø, og alle vil få lik spilletid i kamper.

Trenere og ledere

Oppmann/kontaktperson:
Kjetil Pedersen

Trenere:
Ida Nordhagen

Martin Soleid

Kevin Skjøthaug

Dugnadsansvarlig:
Cathrine Gran

Kasserer:
Cathrine Gran

Trening

Nye treningstider gjeldende fra 1. november 2018

Vi trener på Kurlandsparken hver onsdag fra klokken 17.00 - 18.00

Det er IKKE trening på skolefrie dager (helligdager og skoleferier).

Kamper

Seriekamper for denne aldersgruppen foregår som seriespill utvalgte helger vår og høst. Mer informasjon kommer når datoene er klare.

Turneringer

Vi stiller med lag på følgende turneringer:

• Trollcup

Klubben stiller med trøyer til alle.

Personlig utstyr er rød skjorts, fotballstrømper, leggskinn og passende sko.

Utstyr kan du få kjøpt hos Comet sport i Lillestrøm (20% rabatt for KFK medlemmer). For de som måtte ønske det er også klubbens overtrekksdress å få kjøp på Comet.

Vintercup 2020